Wednesday, November 28, 2007

Redactorii ZIUA de Cluj, ameninţaţi cu moartea


photo from onlinesport


În jurul orei 13.30, imediat dupã publicarea pe site-ul www.ziuadecj.ro a analizei «Fãrã “cadourile” de la arbitri, CFR ar fi fost pe locul 2, cu doar 31 de puncte», preluatã de pe agentia MEDIAFAX, un anume Sandu Negutiu (Mândrutiu sau Negrutiu), autointitulat “cetãtean al Clujului”, a sunat la redactia ZIUA de Cluj si i-a amenintat pe reporteri cu moartea.
Acesta s-a arãtat extrem de deranjat de continutul materialului, fiind contrariat cã textul e semnat doar Mediafax. “De ce preluati toate porcãriile?”, a întrebat cetãteanul clujean. Apoi, dupã ce i s-a explicat cã sunt informatii de interes public care implicã si numele CFR Cluj, acesta a trecut la amenintãri: “O sã am eu grijã sã nu mai cãlcati voi în Gruia! Sunteti niste gunoaie toti de acolo!

E un gunoi de ziar si nu-l voi mai cumpãra. De fapt, nici nu-l cumpãr, cã mã uit pe net. Sã mergeti pe «Moina», acolo cu boschetarii, cã acolo vã e locul!” Rugat sã-si mãsoare cuvintele, suporterul nemultumit s-a calmat pentru câteva momente, dar apoi a continuat cu amenintãrile: “Da, eu o sã am grijã sã nu mai cãlcati în Gruia!

Aveti grijã când mergeti pe stradã cã sunteti filati de multã vreme si s-ar putea sã o pãtiti. Sunteti niste gunoaie. Mai bine rãmâneti pe «Moina» cu boschetarii, cã oricum sunteti m....i”, si-a încheiat clujeanul tirul amenintãrilor. Imediat, conducerea ZIUA de Cluj a informat telefonic autoritãtile, respectiv pe comisarul Ioan Pãcurar, seful Inspectoratului Judetean de Politie, si pe comisarul Rusu Herdea, comandantul Politiei Municipiului Cluj-Napoca.

Totodatã, în urma acestor amenintãri, ZIUA de Cluj a depus o plângere la Politie si a adresat o cerere Serviciului Teritorial RomTelecom sa puna la dispozitia Politiei numarul de telefon si locatia de unde s-a efectuat apelul.

Desi cotidianul nostru a evitat sã se axeze pe desele episoade de violentã dintre suporterii celor douã echipe clujene, CFR si “U”, tocmai pentru a nu inflama spiritele înaintea derby-ului de duminicã, se pare cã anumiti “clujeni” încearcã sã facã tot posibilul pentru ca ziua de 2 decembrie sã se desfãsoare sub semnul violentelor între fani. ZIUA de Cluj face un apel la fair-play între fani si reaminteste cã duelul dintre CFR si “U” ar trebui sã rãmânã doar pe terenul de joc.
from ziua de Cj

No comments: