Wednesday, November 28, 2007

RJ: "Va asigur ca nu vor fi incidente!"




Prezenti la Sedinta Tehnica a Comisiei de Lupta Impotriva Violentei in Sport, suporterii Universitatii Cluj s-au plans prefectului Calin Platon ca suporterii "studentilor" ar fi "vanati" de fortele Jandarmeriei.

Liderul galeriei "Sepcilor rosii", Mircea Cenan, zis RJ, a cerut explicatii pentru faptul ca membri galeriei lui "U" au fost nevoiti sa cumpere cele 600 de bilete la pret dublu (33 de lei si 30 de bani), in acelasi sector de tribuna in care pretul unui tichet este de 15 lei. "Aici am auzit doar vorbe frumoase, insa la locul faptei se petrece altceva. Va asigur ca nimeni nu va misca fara mine. Sunt 2.000 de suporteri ai Univeristatii Cluj care vor sa vina la meci. Eu cum pot sa-i controlez? Daca vor fi incidente in sectorul CFR cine va raspunde? Cred ca cel mai bine era ca toti suporterii Univeristatii sa fie compacti intr-un singur loc", a comentat Cenan.

Acesta a solictat reprezentantilor clubului CFR Cluj sa faca pace si sa aloce un numar de 1.400 de bilete, insa a fost refuzat. "Din cauza lucrarilor care se executa in acea parte a arenei nu putem aloca mai multe bilete. In ce priveste pretul biletelor, acesta nu va fi modificat", a motivat Alexandru Matei, directorul sportiv al clubului CFR Cluj.

"Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Nu trebuia sa se faca alt pret in acelasi sector de tribuna", a declarat prefectul Platon.
from citynews

No comments: