Sunday, November 25, 2007

"HOTIE! MIZERIE!"



NERVOSI Adversarii CFR-ului la titlu au reactionat vehement, considerând ca echipa clujeana a reinventat Cooperativa.

Reprezentantii Rapidului si ai Stelei considera ca Balaj trebuie sanctionat aspru pentru acordarea acelui penalty.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, sustine ca Balaj a cedat presiunilor. "E o mizerie ce se întâmpla! O sa ajungem cu sistemul asta sa joace o singura echipa, iar celelalte sa se retraga într-un alt campionat. Balaj a gresit fara niciun dubiu, iar pentru o astfel de greseala ar trebui sa se ia masuri! Vrem arbitri straini! S-a dovedit înca o data ca arbitrii români nu pot face fata presiunilor anumitor echipe", a tunat stelistul, care considera ca CFR a reinventat Cooperativa. "Domnul Muresan pozeaza în ipostaza de înger si nu e asa. CFR este ajuta mereu de arbitri, niciodata dezavantajata! Sa ne dea si noua reteta! Mergem cu echipa nationala la Euro, iar în campionatul intern revenim cu o Cooperativa a arbitrilor cu sediul central la Cluj!", a mai spus Argaseala. Seful sau, Gigi Becali, este pe aceeasi lungime de unda: "Eu de când va spun ca CFR-ul umbla cu lucruri necurate? Umbla ei si la jucatorii adversi... Nu-i mai putem ajunge niciodata daca sunt ajutati mereu. Daca nu-l suspenda acum pe Balaj, care-i semnalul? Ca CFR va fi mereu avantajata"



De aceeasi parte a baricadei se situeaza si Nicolae Manea, directorul tehnic al Rapidului. "Nu este prima data când CFR este ajutata de arbitri. La meciul cu Ceahlaul a primit un penalty inexistent, la noi n-au vazut un ofsaid de un metru. La Bistrita n-a jucat nimic, dar a reusit sa câstige un punct total nemeritat. A fost hotie!", sustine si Nae Manea.

Nici Marian Iancu nu a ramas insensibil. "Daca ma arbitreaza un român cu CFR, mai bine intru cu prescolarii pe teren", a afirmat boss-ul Timisoarei.
from prosport

No comments: