Tuesday, November 27, 2007

ISI ASCUND ECHIPELE

DECIZII De teama sa nu fie spionate de rivali, antrenorii Ioan Andone si Gheorghe Multescu au hotarât sa îsi pregateasca jucatorii în aceasta saptamâna departe de ochii curiosilor.

Cele doua concitadine au intrat în febra derby-ului înca de ieri si au surprins când au hotarât sa se pregateasca cu portile închise, cazul echipei din Gruia, sau sa plece la Mogosoaia, cazul “sepcilor rosii”.



Pregatirile derby-ului clujean sunt în toi, iar primele decizii luate de oficialii celor doua grupari vorbesc de la sine despre importanta partidei de duminica. Miza este una imensa, mai ales în rândul suporterilor, care nu concep ca favoritii lor sa fie învinsi de marea rivala pe plan local.

Ioan Andone
Primul care a mutat înaintea acestui meci a fost antrenorul echipei din Gruia, Ioan Andone (foto, în stânga), care a decis, ieri dimineata, ca toate antrenamentele din aceasta saptamâna sa fie închise presei, de teama ca la ele sa nu asiste “spioni”. In plus, jucatorii echipei sale nu au dreptul sa vorbeasca cu ziaristii decât în prezenta ofiterului de presa. “Am închis antrenamentele deoarece vrem liniste la echipa. Pentru noi este un meci ca oricare altul, în care vrem victoria si sa ne consolidam primul loc”, a motivat Razvan Zamfir, directorul sportiv al echipei din Gruia.

Ieri, în jurul amiezii, a venit si replica lui Gigi Multescu (foto, în dreapta). Fortat si de terenurile foarte grele din Cluj-Napoca, tehnicianul a decis sa plece miercuri dimineata cu echipa la Mogosoaia, unde aceasta se va pregati pâna sâmbata. “Acolo avem parte de cele mai bune conditii, mai bune decât la Cluj. Sunt terenuri cu nocturna si suprafete sintetice. Asa am considerat noi ca este mai bine. Ne zbatem sa le oferim jucatorilor cele mai bune conditii. Nu ne intereseaza ce fac cei de la CFR, fiecare îsi face strategia cum vrea”, a replicat Sorin Vadana, directorul sportiv al “sepcilor rosii”.
from prospoe

No comments: