Tuesday, October 30, 2007

100.000.000 DE EURO!

BUGET Aceasta suma de bani ar urma sa fie pusa la dispozitia lui Andone vara viitoare pentru transferuri în cazul în care CFR va lua titlul

Conducatorii echipei din Gruia anunta ca în cazul în care vor cuceri titlul în acest sezon vor pune la dispozitie un buget record de transferuri pentru ca echipa sa nu se faca de râs în Liga Campionilor.

Finantatorul Paszkany Arpad pare ca se tine de promisiunea facuta în iarna anului 2002, atunci când a zis ca echipa lui se va bate la titlu în Liga I, desi în acel moment formatia era în al treilea esalon. In cazul în care CFR va câstiga titlul, oficialii din Gruia anunta un buget record pentru achizitii. “Suntem dispusi sa cheltuim 100.000.000 de euro vara viitoare pentru transferuri în cazul în care vom câstiga titlul. Eu sunt optimist ca, daca voi avea aceasta suma de bani la dispozitie, ma voi descurca cu aproximativ jumatate din ea pentru a face o echipa extrem de puternica. Suntem dispusi sa dam pâna la 10 milioane de euro pentru un jucator! Nu sunt vorbe spuse în vânt, veti vedea ca se va întâmpla asa. Nu ne vom face de râs în Liga Campionilor”, a promis Iuliu Muresan, presedintele echipei clujene.

De remarcat ca în acest sezon bugetul echipei clujene este unul dintre cele mai mari din Liga I, în jur de 20.000.000 de euro, dar dintre acestia jumatate sunt cheltuiti pentru lucrarile de modernizare de la stadion, care în vara viitoare va avea 25.000 de locuri si va putea gazdui meciuri de Liga Campionilor.
prosport

No comments: