Thursday, November 1, 2007

PUSI LA ZID




REPROSURI Multescu nu i-a menajat pe Szolomajer si Park, considerati vinovati pentru înfrângerea de la Buzau.

O noua partida pierduta din pricina unor erori individuale l-a enervat la culme pe antrenorul clujenilor, care s-a saturat sa piarda puncte pe mâna defensivei.

Gheorghe Multescu spune ca nu i-a venit sa creada ca a pierdut partida cu Gloria Buzau în minutele de prelungire, când coreeanul Park a dat un autogol. "Am trecut cu greu peste acel soc. Ultimele secunde ale meciului au fost ca un vis urât. L-am întrebat pe Sorin Vadana, directorul sportiv al echipei, daca ne-am dat cu adevarat gol. Mi-a lasat un gust amar", a povestit Gigi Multescu, care a gasit doi principali vinovati pentru esec. "Am avut discutii la antrenamente cu Szolomajer, caruia îi fusese imputat golul din partida cu Poli Timisoara. Mi-a spus ca va avea grija, dar ati vazut ce s-a întâmplat. Prea mult a gresit Szolomajer. Iesirea hazardata de la golul doi este impardonabila. Cred ca al doilea portar va deveni Calin Moldovan", a declarat Gigi Multescu.

Nici sud-coreeanul Park, pe care Adrian Falub îl considera unul dintre cei mai buni fundasi din Liga I, nu a scapat de reprosuri. "Park nu trebuia sa loveasca mingea din acea pozitie la ultimul gol. Prima reusita a Gloriei poate fi considerata, de asemenea, autogolul lui Park. El sta bine fizic, dar trebuie sa ai si echilibru ca fundas central. Din pacate, unii i-au vazut doar calitatile si nu au observat defectele", a criticat antrenorul.

De asemenea, tehnicianul nu i-a iertat nici pe oamenii din atacul Universitatii, care au irosit mai multe ocazii clare de gol la Buzau. "Dorin Goga sau Radu Sabo s-au complicat inutil în loc sa paseze simplu. Asta doar din dorinta de a fi salvatorii echipei. Trebuie sa fim mai coerenti si mai precisi în ceea ce facem", a conchis "Turcul".

Pe de alta parte, Martin Tudor si Marius Baciu sunt refacuti dupa raceala care nu le-a permis sa joace în partidele cu Steaua si Gloria Buzau si vor evolua în partida de sâmbata. In schimb, vor absenta Milan Jovanovic, care este suspendat, dar si Iodi, Dolha, Villand, Costea si Ghindaru, care sunt accidentati. Sud-coreeanul Park ar putea lipsi si el deoarece formalitatile de prelungire a vizei de sedere în România, pentru care a plecat la Budapesta, s-ar putea prelungi.

Atât Szolomajer, cât si Park au facut greseli foarte mari la Buzau, inadmisibile pentru niste jucatori de Liga I.

Gheorghe Multescu, antrenor "U" Cluj

Mamadou Zongo Mâine se negociaza pentru Zongo



Soarta atacantului din Burkina Faso, Mamadou Zongo (foto), care a primit acordul de principiu de la Gheorghe Multescu de a se transfera la echipa clujeana, se va decide mâine. "Sâmbata vom discuta cu impresarul lui Zongo despre pretentiile financiare ale jucatorului. Din moment ce este aici, însa, cred ca nu vom avea surprize pentru ca discutiile preliminare sunt încurajatoare. Nu are pretentii exagerate", a declarat Radu Constantea, presedintele interimar al echipei.
from prosport

No comments: