Friday, December 7, 2007

10.000 de lei prima pentru o victorie cu Pandurii


Conducerea Universitatii Cluj le-a suplimentat primele jucatorilor pentru partida de duminica, din etapa a XVIII-a, de pe terenul gorjenilor de la Pandurii.

Astfel, fotbalistii antrenati de Gheorghe Multescu ar urma sa fie rasplatiti cu 10.000 de lei pentru o eventuala victorie, adica de trei ori mai mult fata de prima obisnuita.

Vicepresedintele "Sepcilor rosii", Radu Constantea, a declarat pentru citynews.ro ca partida cu Pandurii Tg-Jiu este deosebit de importanta. "Avem nevoie neaparat de o victorie. Cred ca este cea mai importanta partida din acest an si le-am suplimentat primele jucatorilor. Va invinge cine isi va dori cel mai mult victoria", a conchis Constantea.

Intr-o alta ordine de idei, Gigi Multescu are batai de cap in alcatuirea primului "unsprezece" pe care il va arunca in lupta duminica. Prima etapa din returul campionatului i-a suprins pe "studenti" cu infirmeria plina, mai vechilor "clienti" Martin Tudor, Dolha, Sabo, Crusoveanu si Costea alaturandu-se Park, Milan Jovanovic, Suller, Negrean si Savu.

Fotbalistii clujeni au sustinut azi un antrenament pe "Ion Moina" si urmeaza sa plece spre Targu-Jiu. Pandurii - "U" se va disputa duminica, de la ora 13, fiind transmisa in direct de Telesport.
from citynews

No comments: