Saturday, December 8, 2007

Festivalul luminii a transformat Parcul Central in furnicar

photo by Teodora Macavei

Sute de clujeni au fost prezenti in aceasta seara in Parcul Central "Simion Barnutiu" pentru a admira spactacolul organizat de Asociatia "Cercetasii Romaniei". "Festivalul luminii"a inceput la ora 18.00, cand iluminatul public stradal din parc si din zona adiacenta acestuia s-a stins, iar zona a fost luminata de peste 10.000 de lumanari.


Atractia serii a fost spectacolul de jonglerii cu foc, dat in mijlocul parcului de trupa "The Seroius Road Trip" si clubul "IaceRta", unde s-au strans peste 150 de persoane. In aceeasi zona a mai fost amenajata si o expozitie de fotografii artistice, care au fost "supravegheate" de torte arzand.


Pe langa acestea, clujenii prezenti in aceasta seara in Parcul Central au putut vizita un mic labirint, confectionat din ziare, cartoane si lumanari. Organizatorii au impartit ceai cald si baloane, iar organizatiile neguvernamentale partenere in cadrul evenimentului au organizat un targ dedicat ONG-urilor.


Aleile intregului parc erau deja pline la ora 18.00, iar peste doar doua ore parcul deja devenise un adevarat furnicar. Evenimentul s-a incheiat in urma cu cateva minute.


"Festivalul luminii" este organizat in fiecare an de "Cercetasii Romaniei" in acelasi loc: Parcul Central din Cluj-Napoca.
from citynews

No comments: