Thursday, December 6, 2007

Decalaratiile lui Tise de la conferinta de presa saptamanala

Managerul general al lui "U", Alin Tise, le-a multumit suporterilor si s-a aratat multumit de faptul ca nu s-au inregistrat incidente la meciul cu ***.

Acesta a subliniat ca integritatea fizica a jucatorilor Universitatii putea sa fie in pericol, in momentul in care autocarul a fost atacat cu pietre de fanii feroviari. "18 scaune au fost rupte in sectorul suporterilor nostri, si nu 28, asa cum au aparut in presa. Valoarea daunelor este foarte mica", a explicat oficialul.

Tise a adaugat ca nu s-a discutat niciodata cu cei de la *** despre un posibil imprumut de jucatori. "Nici nu ne-am gandit pana acum la aceasta varianta", a spus Tise, care a adaugat ca "U" a primit doua oferte de echipament sportiv, de la Lotto si Nike, si ca asteapta acum de la Adidas si Puma.

"U" va avea un stand propriu in Iulius Mall inca din aceasta luna.

"S-a facut o macheta a magazinului, iar dansii au acceptat-o. S-a stabilit forma si designul, iar in acest moment urmeaza sa trecem la executia efectiva prin intermediul unei firme sau prin regie proprie. Cred ca putem realiza aceasta lucrare cu oamenii de la club. Acest magazin este important pentru imaginea clubului", a spus managerul general. Tise a adaugat ca doreste sa colaboreze cu suporterii: "Ei vor avea dreptul in continuare sa vanda aceste articole promotionale. Ele vor purta o marca, o holograma care vor atesta originalitatea acestora".

Alin Tise a explicat ca Universitatea Cluj doreste sa realizeze un teren de iarba pentru antrenamentele echipei de fotbal, in Gheorgheni - la capatul linie troleibuzului 3 - sau in Floresti. De asemenea, se incearca realizarea unui teren sintetic in coproprietate cu baza sportiva Clujana.

"Degeaba investim in jucatori scumpi daca acestia nu au unde sa se antreneze. Am avut o intalnire cu Berche (directorul de la RAADPP - n.r.), pentru a renegocia suma pe care o platim pentru inchirierea stadionului. Am hotarat in AGA sa nu platim aceste sume pana nu le renegociem. Dorim o diminuare a cuantumului suma", s-a justificat managerul lui "U". Clubul plateste acum 500 de lei pentru o ora de antrenament pe zgura, 1.000 de lei pentru o sedinta de pregatire pe iarba si 4.700 de lei pentru un meci din Liga I. Sumele sunt fara TVA.

"La sfarsitul acetei saptamani vom finaliza spalatoria clubului. Lotul mare si juniorii nu vor mai avea probleme si isi vor putea spala echipamentele. Nu ne vom mai face de rusine, sa ne milogim peste tot sa ne putem spala echipamentul", a incheiat Tise.

Profitand de conferinta de presa ce se desfasoara in aceste momente, Alin Tise, managerul general al lui "U", a facut un apel la oamenii de afaceri din Cluj.

"Veniti aproape de Universitatea, de culorile echipei! Clubul oferta transparenta totala in cheltuirea banilor si chiar pot sa indice destinatia banilor pe care sunt dispusi sa-i ofere. Avem nevoie de orice bani, sunt convins ca acesti oameni exista, deja am primit semnale ca sunt oameni interesati sa ne ajute", a spus el.

Tise a marturisit ca i-a prezentat lui Dobos situatia reala de la club: "Asa cum m-am tinut eu de cap s-a tinut si el".

Sursa: Citynews.ro

No comments: