Friday, December 7, 2007

Botezatu ţine cu Universitatea

Chiloţi, rochii de seară, ochelari din aur, un show incendiar al băieţilor de la Flamingo Boys. Totul în culorile predominante ale Universităţii Cluj - alb şi negru. Acestea au fost principalele ingrediente ale prezentării de modă organizată, în noaptea de joi spre vineri, de Cătălin Botezatu, în clubul clujean Obsession. Culmea, la prezentare au fost prezenţi rivalii celor de la "U", Arpad Paszkany, Iuliu Mureşan şi Ioan Andone, adică patronul, preşedintele, respectiv antrenorul echipei CFR.

Cunoscutul designer le-a prezentat clujenilor ultimele tendinţe ale modei, aducând în faţa lor câteva modele de rochii negre de searã, “garnisite” cu cei mai în vogă ochelari de soare şi de vedere marca Sover, Versace, D& G, Dior, Chanelle şi Moschino. Senzaţia serii au fost ochelarii făcuţi integral din aur şi cu diamante încrustate, aduşi de la Paris de către creatorul de modă, special pentru acest eveniment. O altă surpriză a serii a fost colecţia de lenjerie intimă pentru bărbaţi, denumită “ Spartanii”, care a incendiat publicul feminin. Coifuri, sandalele din vremea grecilor antici şi zalele , sunt doar câteva dintre accesoriile care au făcut ca defilarea pe podium a modelelor masculine să fie extrem de savuroasă. Şi colecţia de lenjerie intimă pentru femei a făcut ravagii în rândul clujenilor. În cadrul show-ului, Modo şi-a prezentat cele mai noi piese vestimentare din colecţia de iarnă, pentru bărbaţi.

Gazda evenimentului din Obsession, a fost M.C, Mircea Zara, cunoscut de la MTV.

Evenimentul a fost completat de prestaţia cunoscutei trupe de dansatori, Flamingo Boys, în fruntea căreia s-a aflat Cornel Păsat.
from clujeanul

No comments: