Friday, December 7, 2007

"Implica-te" pentru bugetul Clujului din 2008


PSD Cluj-Napoca va continua actiunea de consultare civica pentru realizarea proiectului de buget local al municipiului de anul viitor.

Campania va purta numele "Implica-te" si are drept scop realizarea proiectului bugetar pe baza sugestiilor venite din partea clujenilor de rand. "Cred ca trebuie sa existe o mai mare implicare la nivel civic, iar acest moment, in care se creioneaza bugetul municipiului, este unul bun", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj-Napoca.

Acesta a adaugat ca administratia locala nu face eforturi indeajuns de mari pentru a realiza o dezbatere publica reala pe marginea acestui subiect. "Simplul fapt ca proiectul este postat pe site-ul Primariei nu este de ajuns", a completat Lapusan.

Pe langa campania pentru bugetul local, PSD Cluj-Napoca vrea sa ridice participarea la vot de la alegerile locale, care vor avea loc anul viitor. "Oamenii nu mai au incredere in clasa politica. Nu stim cum vom face asta, dar vom incerca sa aducem cat mai multa lume la vot, indiferent pe cine voteaza", a declarat Ioan Vuscan, consilier local social-democrat.
from citynews

No comments: