Tuesday, December 4, 2007

"ARBITRII AU GRESIT PENTRU CFR"


ACUZE "Sepcile rosii" sustin ca echipa din Gruia a marcat ambele goluri din derby-ul de duminica seara în conditii neregulamentare.

Presedintele Toni Dobos si portarul Calin Moldovan spun ca la primul gol, Fabbiani l-a faultat pe Bilica, iar la cea de-a doua reusita, Trica se afla în ofsaid.

"Studentii" accepta cu greu înfrângerea împotriva rivalilor si apreciaza ca au fost cel putin egalii formatiei de pe primul loc. Noul presedinte al Universitatii, Toni Dobos, considera ca arbitrajul si-a pus decisiv amprenta pe rezultatul final, desi nu crede ca greselile brigazii de arbitri au fost voite. "La primul gol s-a dat lovitura libera dupa un hent involuntar. Fabbiani a faultat apoi în duelul cu Bilica, înainte sa marcheze. Nu dau vina pe arbitri în special, dar tusierul trebuia sa vada acel fault si sa vada ca Fabbiani a lovit cu cotul. Eu cred ca argentinianul trebuia eliminat pentru ca a lovit prea mult", a declarat Toni Dobos, care spune ca acele greseli au schimbat soarta meciului. "Au contat mult greselile de arbitraj. Au fost greseli în momente decisive, dar CFR trebuie felicitata pentru ca are cel mai bun lot din România", este de parere Dobos.

Calin Moldovan (foto, cu fata), portarul Universitatii care s-a aflat în fata "tavalugului ceferist", spune si el ca arbitrul Teodor Craciunescu a gresit la ambele goluri marcate de echipa din Gruia. "Fabbiani, care este un atacant ce stie toate trucurile, a faultat clar la primul gol. Sunt sigur ca si Craciunescu a vazut ca atacantul argentinian a pus mâna pe fundasul nostru. Imposibil sa nu-l fi vazut", a povestit Calin Moldovan, care a protestat si în urma golului lui Eugen Trica. "La golul doi a fost ofsaid. Trica avea cel putin jumatate de metru în fata fundasilor în momentul în care a primit pasa de la portughezul Semedo. Nu vreau însa sa dau vina exclusiv pe arbitri, dar si aceste detalii au facut diferenta duminica", a conchis Calin Moldovan.

from prosport

No comments: