Thursday, January 31, 2008

AMAMOO LA "U"

TRANSFER Pus pe liber de Liberty Salonta, portarul ghanez vine la Cluj în locul lui Martin Tudor, aflat pe faras.

William Amamoo este noul nume de pe lista cu viitoare transferuri ale "sepcilor rosii". Portarul ghanez, care si-a reziliat contractul cu echipa din Salonta, va pleca în Turcia cu lotul lui Alpar Meszaros.

Dupa ce au renuntat la Emil Szolomajer, împrumutat la Ariesul Turda, clujenii se pregatesc sa mai puna pe liber un portar. Martin Tudor are zilele numarate pe "Ion Moina". Portarul si-a pierdut postul de titular pe parcursul turului si nu pare sa intre nici în planurile noilor antrenori, mai ales dupa ce a sosit la Cluj si Mircea Oltean. "Este cel putin la nivelul lui Tudor", a afirmat Stelian Gherman dupa venirea noului goalkeeper. Nici Toni Dobos nu pare sa agreeze ramânerea lui Tudor la "U", fiind deranjat de valoarea mare a contractului acestuia. Portarul venit de la CFR are un salariu anual de 72.000 de euro, fiind cel mai bine platit "student" dupa plecarile lui Khachatryan si Park. Toni Dobos doreste sa se debaraseze de jucatorii cu contracte mari.

Inlocuitorul lui Martin Tudor ar putea fi ghanezul William Amamoo, portar care si-a reziliat în aceasta iarna contractul cu Liberty Salonta. Africanul de 25 de ani urmeaza sa faca deplasarea cu Universitatea în Antalya, unde se va duela pentru un loc în lotul clujenilor cu un goalkeeper din Albania, care va sosi de asemenea în probe. William Amamoo are o singura prezenta în Liga I, în sezonul 2003-2004, când evolua pentru Farul. De atunci a mai jucat în Suedia, pentru Syrianska si în Ungaria la FC Sopron.

from prosport.ro

No comments: