Tuesday, January 29, 2008

Final de "mercato" la Universitatea

Inca doua transferuri si alte doua despartiri. Asa se incheie campania de achizitii a Universitatii Cluj.

Managerul gruparii de sub Feleac, Toni Dobos, a reusit sa completeze lotul tehnicianului Meszaros Alpar cu nu mai putin de zece jucatori, Perde si Budean pastrand in continuare sanse mari pentru un contract cu "U" Cluj.

Daca Flavius Bad si Zeno Bundea si-au semnat deja intelegerile cu "U", in zilele urmatoare sunt asteptati pentru a-si parafa contractele Mircea Oltean, George Soltuz, Rares Soporan, Cristian Silvasan, Claudiu Raducanu (foto) si Cristian Dancia.

"Vor mai sosi la echipa doi jucatori si vor mai pleca alti doi pana vineri. Ne-am asigurat concurenta in echipa, avem trei jucatori pe fiecare post. Cautam un mijlocas la inchidere", a spus antrenorul Meszaros.

Purtatorul banderolei de capitan al Sportului Studentesc, Tibi Balan, este aproape de un imprumut la "U" Cluj, patronul Vasile Siman aratandu-se dispus sa-l cedeze pe clujean sub forma de imprumut, daca pana in 4 februarie nu va reusi sa-l transfere la o alta formatie.

Altfel, Calin Zanc ar putea fi cooptat in organigrama clubului de catre managerul Toni Dobos. Zanc a avut astazi la stadionul "Ion Moina" o scurta intrevedere cu oficialii clujenilor.

from citynews.ro

No comments: