Sunday, January 27, 2008

INCURAJAT DE "REGE"

CONVERSATIE Alpar Meszaros (stânga) si Gica Hagi au discutat mult despre fotbalCONVERSATIE Alpar Meszaros (stânga) si Gica Hagi au discutat mult despre fotbal
"U" CLUJ Alpar Meszaros, noul antrenor principal al "sepcilor", s-a întretinut vineri seara aproximativ o ora cu Hagi.

Alpar Meszaros a participat vineri seara la inagurarea noului sediu "Autotransilvania" din Cluj-Napoca, acolo unde s-a întâlnit cu cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Imediat ce a ajuns la inagurarea sediului de patru milioane de euro, Alpar Meszaros a dat de Gica Hagi, care l-a invitat într-o loja pentru o discutie privata. In aceeasi loja au mai luat loc fostul mare tenismen Ilie Nastase, Zoltan Iaszko, unul dintre cei mai apropiati oameni ai "Regelui", si fostul arbitru Marian Salomir. Conversatia a durat aproximativ o ora. "Nu am discutat foarte mult despre fotbal, am abordat mai multe subiecte. Hagi mi-a urat bafta în retur si a zis ca, daca vom munci bine, ne putem salva de la retrogradare deoarece echipa este una valoroasa", a zis Meszaros, care si-a întarit convingerea ca poate sa ramâna cu echipa sa în prima liga. "Nu avem lot rau, se munceste bine, atmosfera este foarte buna. Vor fi multe partide directe, de sase puncte, în retur si acelea vor conta foarte mult. Ne putem salva, nu este imposibil. Sper sa începem cu dreptul, cu un rezultat pozitiv la Rapid", a mai zis "Rata", asa cum este poreclit Meszaros de catre fani.

from prosport.ro

No comments: