Monday, March 10, 2008

Porumboiu e fiert

Jovanovic si Bukvic (în galben) au fost actorii principali în încăierarea de la finalul partidei

Jovanovic si Bukvic (în galben) au fost actorii principali în încăierarea de la finalul partidei

Adrian Porumboiu crede că nici Ioniţă, dar nici asistentul Roşu nu pot arbitra mai sus de Liga a III-a.

„Lupescu să aibă grijă mai mare atunci când face delegările! Să-i cheme la el pe arbitri, ca să vadă dacă sunt în deplinătatea facultăţilor mintale! Cu Lupescu nu am vorbit la telefon după meci, dar l-am sunat pe un mare şmecher din Comisia Centrală a Arbitrilor, care nu promovează arbitri, ci buruieni de ani mulţi!”, s-a dezlănţuit Porumboiu, continuând apoi: „Acest Ioniţă are faţă de oligofren! Mi-era frică să nu facă vreun accident locomotor, pentru că trebuia să-i aducem un cărucior ca să arbitreze din el! Nu numai pe noi ne-a dezavantajat, ci şi pe Cluj. A venit cu tema făcută. Dacă pierdeam nouă puncte în acest meci, nu eram mai supărat decât acum! Lupescu să-l cheme la el ca să vadă ce moacă are! Să-i pună poza pe birou şi, dacă îi va plăcea cum arată, să-l ţină acolo!“.

Dincolo de furia lui Porumboiu, meciul de la Vaslui a însemnat doar o zbatere în zadar a elevilor lui Dorinel Munteanu. Temwanjera, Frunză şi Bukvic au ratat ocazii bune de poartă, în vreme ce Clujul a mizat pe cartea apărării, nereuşind să ameninţe în niciun fel poarta lui Hăisan. În minutul 85, jucătorii celor două echipe s-au încăierat în masă după un incident provocat de Claudiu Răducanu si Sorin Frunză.

Dorinel Munteanu antrenor FC Vaslui
: Rezultatul de astăzi mi se pare echitabil. Nu mai putem călca strâmb. Avem nevoie de şase puncte pentru a rămâne în cursa pentru UEFA


from prosport.ro

No comments: