Monday, March 10, 2008

"U" a reluat colaborarea cu UBB

Clubul de fotbal "U" Cluj a regasit sprijin pe langa Universitatea Babes-Bolyai, fotbalistii clujeni fiind izgoniti din Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu" inca din timpul mandatului antrenorului Adrian Falub.

Rectorul UBB, Andrei Marga, s-a intalnit la sfarsitul lui februarie cu presedintele lui "U", Anton Dobos, iar discutia particulara dintre cei doi a avut pana la urma o finalitate. UBB a pus la dispozitia fotbalistilor clujeni terenul III din Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu", iar echipa urmeaza sa renunte la cazarea din timpul cantonamentelor la hotel "Sport" si va apela la stabilimentul de pe strada Plopilor, detinut de universitate.

"E oficial. UBB ne-a dat spre folosinta terenul III din iar echipa va intra cu doua zile in cantonament la hotelul din parcul studentesc. Universitatea este mama acestei echipei si este normal ca aceasta colaborare sa existe", a declarat pentru citynews.ro presedintele lui "U", Toni Dobos.

Facilitatile oferite de UBB nu se opresc aici, studentii legitimati la centrul de copii si juniori ai clubului urmand sa primeasca cate o camera.

from citynews.ro

No comments: