Wednesday, March 12, 2008

Se turează

Cu UTA, Bundea (stînga) s-a zbătut mult, dar
Clujenii cred că Dacia e o pradă la îndemînă. O victorie i-ar ajuta să treacă peste UTA în clasament

Neînvinşi de la reluarea campionatului, "studenţii" clujeni nu concep să facă paşi greşiţi duminică, cu Dacia Mioveni, una dintre contracandidatele Universităţii la salvarea de la retrogradare.

"Trebuie să batem neapărat şi să mai urcăm un loc în clasament. Dacă batem Mioveniul, sărim peste UTA, care nu cred că va scoate puncte din meciul cu Poli de la Timişoara. Tuturor echipelor o să le fie frică de noi dacă cîştigăm duminică", a concluzionat căpitanul "şepcilor roşii", Dorin Goga. De aceeaşi părere este şi dirijorul "şepcilor" de la mijlocul terenului, Zeno Bundea: "Ne gîndim numai la victorie. Va fi greu, dar vom cîştiga acest meci. Cu trei puncte duminică şansele noastre de salvare cresc considerabil".

Conştient de importanţa meciului cu trupa lui Sorin Cîrţu, preşedintele Universităţii, Toni Doboş, va suplimenta prima în cazul unei victorii. "Toate cele 12 meciuri sînt cruciale pentru noi. Victoria cu Mioveniul ar fi prima cu o echipă mai puţin valoroasă. Băieţii vor avea şi o primă specială dacă cîştigă duminică", a precizat Doboş.

Cu UTA, Bundea (stînga) s-a zbătut mult, dar "U" a obţinut doar o remiză, 2-2 Foto: Raed Krishan

Sală de forţă proprie
"Studenţii" lui Alpar Meszaros s-au antrenat ieri pentru prima dată în sala de forţă amenajată în garajele din incinta stadionului "Ion Moina". "Aparatele au costat în jur de 50.000 de euro. Am primit şi o reducere substanţială", a spus preşedintele clubului clujean, Toni Doboş.

Soporan la Reşiţa?
Mijlocaşul Rareş Soporan transferat în această iarnă de la Poli Timişoara nu poate fi legitimat de "U" din cauză că acesta a apucat să evolueze pentru două echipe în actualul sezon, Ceahlăul şi FCM Reşiţa. "Era bine pentru noi dacă se desfinţa echipa de la Reşiţa. O să vorbesc cu cei de la Timişoara să găsim o soluţie pentru Soporan", a afirmat Doboş.

5
puncte îi despart pe clujeni de primul loc neretrogradabil, 14, poziţie pe care se află chiar Dacia Mioveni

"Băieţii vor fi bine motivaţi pentru meciul cu Dacia Mioveni. Inclusiv financiar"
Anton Doboş, preşedinte "U" Cluj

from gsp.ro

No comments: