Tuesday, March 11, 2008

Sfat pentru Goga

Dorin Goga

Dorin Goga

ÎNDEMN Alpar Meszaros îi cere căpitanului Universităţii să nu se gândească la plecarea de pe „Moina” dacă vrea să ajungă la naţională

Evoluţiile decarului Universităţii din primele partide ale anului l-au propulsat pe acesta în topul listelor cu achiziţi ale „granzilor” din campionat, dar Meszaros îi cere vedetei sale să rămână cu picioarele pe pământ.

Dorin Goga nu a mai strălucit la Vaslui aşa cum o făcuse în Giuleşti, iar Alpar Meszaros se teme ca jucătorul exponenţial al Universităţii să nu fie luat de val. „Goga trebuie să rămână un jucător profesionist. Să se gândească doar la fotbal şi să nu mai citească ziarele sau să se uite doar la ştirile care îl dau transferat pe la echipele din Bucureşti.”, şi-a avertizat Meszaros elevul.

Tehnicianul lui „U” spune că cei care îi doresc pe Goga sau Merlier ar trebui să discute despre asta abia la vară şi consideră că cei doi nu sunt bulversaţi de zvonurile din ultima vreme. „Este normal ca echipele mari să-şi dorească jucători buni ca Dorin Goga sau Merlier, dar ei trebuie să se gândească doar la U până în vară”, le-a recomandat Meszaros elevilor săi.
from gsp.ro

No comments: