Monday, December 10, 2007

Cum s-a razbunat Gigi Becali pe Gloria Buzau


Inselat. Finantatorul Stelei a rabufnit impotriva buzoienilor dupa ce mai multi apropiati de-ai sai i-au spus ca acestia au luat bani de la CFR Cluj
In momentul promovarii Gloriei Buzau in Liga I, toata lumea din Crang stia ca acela care va finanta echipa este Gigi Becali. Principalul actionar, Costel Bucur, este un apropiat al finantatorului din Ghencea, iar din actionariat mai face parte nepotul acestuia, Lucian Becali. La inceputul sezonului, Becali a fost mai mereu prezent la meciurile buzoienilor, totul culminand cu indicatiile pe care i le-a dat lui Ilie Stan in timpul meciului de pe teren propriu cu Farul Constanta(1-0). Firesc, ne asteptam ca partida directa, dintre Gloria Buzau si Steaua, sa se incheie favorabil singurei echipe romanesti care a jucat in Liga Campionilor. Scorul final, 1-1, l-a facut pe Gigi Becali sa rabufneasca si sa se autointituleze "cel mai mare prost de pe tot Globul pamantesc", si sa-l "tavaleasca" pe Costel Bucur sugerandu-i ca ar trebui sa-si vanda actiunile pe care le are la echipa.
"Gloria si-a impuscat stapanul in somn. Cine nu stie despre ce e vorba imi zice "corect", dar cine stie despre ce e vorba imi zice "Uite, prostul satului"", spunea latifundiarul din Pipera. De unde venea supararea? Mai multe persoane din anturajul sau i-au spus ca se vorbeste despre faptul ca mai multi jucatori de la Buzau ar fi acceptat bani de la dusmanul CFR.
Gurile rele spun ca 35.000 de euro sunt banii pe care Bunica i-ar fi primit pentru egalul smuls "ros-albastrilor". De aceea Gigi Becali a mers personal in cantonamentul Gloriei si i-a chestionat pe jucatori daca s-au vandut. Singurii care au scapat de furia acestuia au fost fotbalisti trimisi in vara sa se rodeze in Crang. Rezultatul este ca sprijinul financiar a fost retras, iar Simion, Litu, Dino Eze, Tudose si Ochirosii vor reveni in Ghencea din iarna. Dupa cearta cu Gigi Becali, echipa din Buzau si-a gasit un nou aliat. Pentru a stopa ascensiunea "cainilor-rosii", se pare ca aceia din Cluj erau gata sa "sponsorizeze" echipa din Crang si la meciul de sambata seara, cu Dinamo. Elevii lui Fane Stoica au fost aproape sa realizeze o noua surpriza, dar au cazut fizic pe final, dupa golurile lui Bratu si Danciulescu.
from cancan

No comments: