Monday, December 10, 2007

Tãriceanu vine pe “ Ion Moina”

Premierul Cãlin Popescu Tãriceanu şi-a manifestat intenţia de a veni pe stadionul “Ion Moina” pentru a vedea la faţa locului posibilitãţile de a reconstrui, cu ajutor guvernamental, arena sportivã, a declarat ieri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Marius Nicoarã.
“Dupã şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL de astãzi (ieri – n. red.) am avut o scurtã discuţie cu premierul Tãriceanu pe tema stadionului. Mi-a promis sprijin în demersul nostru de refacere a arenei. Mai mult, şi-a arãtat disponibilitatea de a veni la Cluj pentru a vedea stadionul.

Urmeazã ca sãptãmâna viitoare sã mai discut cu Domnia sa pentru a stabili un termen când va avea posibilitatea sã vinã pe «Ion Moina», probabil la începutul anului viitor”, a declarat ieri pentru ZIUA de Cluj Marius Nicoarã.

Reamintim cã, dupã ce douã proceduri consecutive de atragere a investitorilor pentru reconstrucţia arenei aflate în administrarea CJ prin procedura dialogului competitiv au eşuat, plenul consiliului a decis în ultima şedinţã sã iniţieze o licitaţie internaţionalã.

Conform lui Nicoarã, fondurile necesare reconstrucţiei stadionului ar urma sã fie atrase printr-un împrumut bancar şi din bugetul central. CJ a stabilit valoarea investiţiei la 30 de milioane de euro.
from ziua de cj

No comments: