Wednesday, December 12, 2007

Doboş e decepţionat de jocul Universităţii


Preşedintele CA al CFM „U” SA, Anton Doboş, a urmărit la televizor jocul cu Pandurii Tg. Jiu, iar aprecierile sale vis-a-vis de rezultatul şi evoluţia jucătorilor nu sunt deloc amabile. După aspectul primei reprize, Toni Doboş consideră că „U” nu ar fi meritat să intre la cabine cu 1-1. „Am jucat foarte slab în primele 45 de minute. Pandurii au avut şapte-opt ocazii clare de gol şi au marcat doar o dată. În plus, le-am permis gazdelor să ne paseze în careul de 16 metri şi să arunce o mulţime de mingi în careu. Fotbaliştii gorjeni centrau uşor, ca să nu mai zic că au avut şi vreo opt lovituri libere şi cam tot atâtea lovituri de colţ”, a spus Doboş. Referitor la neacordarea unei lovituri de la 11 metri pentru „U”, în minutul 36, la 1-0 pentru echipa lui Mulţescu, Doboş a declarat că arbitrul a greşit de două ori: „Trebuia să acorde lovitură de pedeapasă şi să-l elimine pe fundaşul care a comis henţ. Penalty-ul a fost clar pentru toată lumea, doar pentru el nu a fost. Dar şi aşa, jocul nostru a fost slab în primele 45 de minute.”


„Cu Urziceniul ne va fi de o mie de ori mai greu”


Universitatea a gestionat mult mai bine partea a doua a meciului de la Tg.Jiu, dar o neatenţie colectivă a transformat victoria într-o remiză considerată corectă de Doboş. „S-a jucatceva mai bine, însă nu pot să trec cu vederea greşelile individuale ale unor jucători.
Am avut 2-1 până în minutul 89 şi am mai pierdut două puncte importante. Cert este că jucătorii sunt slab pregătiţi fizic şi pe acest fond au apărut şi gafele. Una peste alta, „U” a luat un punct şi trebuie să fim mulţumiţi pentru că jocul nostru a suferit cumplit”, a evaluat Doboş prestaţia „studenţilor” din prima etapă a returului.

Referitor la ultimul meci din acest an, cu Unirea Urziceni, Doboş consideră că „U” va avea o misiune grea. „Avem nevoie de victorie şi pentru a o obţine suntem obligaţi să jucăm bine şi să alergăm de două ori mai mult decât băieţii lui Dan Petrescu. Pentru mine e clar, cu Urziceniul ne va fi de o mie de ori mai greu decât ne-a fost cu Pandurii”, a conchis oficialul clujean.
from informatia de cj

No comments: