Thursday, December 13, 2007

Declaratii de la conferinta de presa

In cadrul conferintei de presa saptamanale, antrenorul Gheorghe Multescu a declarat ca portarul braziliano-japonez Fernando Yamada nu va ramane la Cluj. "Nu-mi place, nu sunt multumit de el. Nici lui Calin Ciucur (antrenorul cu portarii - n.r.) nu i-a placut. In schimb, Claudinho are o tehnicitate peste medie, vreau sa vad daca este jucator de miuta sau de teren mare. De Ghenadie (Ochinca Ghenadie, jucator din Republica Moldova - n.r.) sunt multumit, are un fizic bun, este un jucator puternic cu realizari tehnice", a adaugat tehnicianul. Multescu a mai spus ca este necesar ca "U" sa castige duminica, in fata Unirii Urziceni: "Cu un efort inteligent si un joc la sacrificiu putem sa rezolvam partida cu Urziceniul".

Gheorghe Multescu a dezvaluit faptul ca brazilianul Bilica a fost marcat profund dupa autogolul de la Targu Jiu, dar l-a imbarbatat si acum se simte mai bine.

"Se pare ca acesta e primul autogol din cariera lui. Cauzele autogolurilor noastre sunt nesansa, greselile de pozitionare, lipsa de comunicare si interpretarea gresita a jocului", a spus antrenorul fotbalistilor de la "U".

Pentru a citi toate declaratiile tehnicianului Sepcilor Rosii, dati click pe "vezi stirea"

Conform lui Multescu, Martin Tudor si-a revenit din accidentare si are sanse sa intre cu Unirea Urziceni. Totusi, Szolomajer are un avantaj, pentru ca are jocuri in picioare. Juniorul Florin Crisan se antreneaza cu echipa, dar are probleme cu actele. Tanarul de 19 ani nu are drept de joc pentru Urziceni, pentru ca nu a semnat contract cu Universitatea. In viziunea lui Multescu, un portar face 30% din echipa: "Il vroiam pe chilianul Prieto, dar s-a accidentat, din pacate. Cred ca era bun pentru noi". Multescu s-a referit si la internationalul muntenegrean Milan Jovanovic: "Este plecat in Serbia la un medic specialist, care a tratat mai multi sportivi din alte tari. Am vorbit ieri cu el si se simte mai bine. Milan a ramas fara viza si nu se poate intoarce, momentan, in tara".
Sursa: CityNews.ro

No comments: