Friday, February 8, 2008

Alta amanare pentru stadionul "Ion Moina"

Comisia de licitatie pentru proiectarea lucrarilor de modernizare a arenei "Ion Moina" a amanat anuntarea castigatorului pentru inceputul saptamanii viitoare.

Desi Danut Canta, presedintele comisiei a anuntat vinerea trecuta ca astazi vom afla cine va proiecta lucrarile de modernizare la stadion, astazi a spus ca membrii comisiei nu au ajuns la o concluzie finala.

"Nu s-a intamplat nimic, avem doar nevoie de o zi in plus pentru analizarea ofertelor. Imi pare rau, asta este situatia", a comentat Canta amanarea deciziei. Danut Canta a mai spus ca a cerut firmelor cateva date suplimentare referitoare la oferta tehnica si ca luni dupa-masa Consiliul Judetean va declara un castigator.

"Chiar s-a muncit pe analiza ofertelor, ne-am intalnit de patru ori saptamana aceasta, cate sase ore. Dar nu putem sa declaram un castigator dupa ureche", a completat presedintele comisiei.

Ofertele la licitatia pentru proiectarea lucrarilor de modernizare au fost deschise vineri. In cursa pentru acest contract s-au inscris doi participanti: Universitatea Tehnica Cluj Napoca si Proiect Carpati Bucuresti. Ofertele financiara ale celor doua firme au fost destul de apropiate. Prima a cerut pentru proiectare 378.000 de euro, iar cea de-a doua 400.000 de euro.
from citynews.ro

No comments: