Tuesday, February 5, 2008

Soarta lui Tibi Bălan se decide astăzi

Antrenorul Alpar Meszaros va afla în cursul dimineţii dacă îl va avea sub comanda sa pe “căpitanul” Sportului Studenţesc.
Tiberiu Bălan s-a întors ieri din Antalya, împreună cu lotul Sportului Studenţesc, iar astăzi va şti numele echipei pentru care va juca până la vară. Preşedintele-manager al lui “U”, Anton Doboş, a discutat cu finanţatorul bucureştenilor, Vasile Şiman, care a promis că astăzi va da răspunsul final. “U” îl vrea pe Bălan sub formă de împrumut până la finele sezonului.

Deşi a intrat şi Rapidul lui Mircea Rednic pe fir, Doboş spune că e încrezător în şansele ca jucătorul să ajungă la Universitatea, mizând şi pe dorinţa fotbalistului de a reveni în oraşul natal. în plus, posibilitatea ca Bălan să prindă la Rapid un loc de titular este mică, în timp ce la Universitatea postul de mijlocaş dreapta scârţâie serios, mai ales după accidentarea lui Adi Olah. Pe aceste argumente mizează şi şefii clujeni.

“Am discutat de mai multe ori astăzi (ieri – n. red.) cu domnul Şiman şi mi-a spus că în această seară (ieri – n. red.) va discuta cu jucătorul şi cu antrenorul cele două oferte. Ştiam de mai multă vreme că şi Rapidul e interesat de el, însă sunt încrezător că Tibi Bălan va veni la noi. Decizia îi aparţine. Mai e şi varianta să rămână la Sportul. Aici depinde foarte mult de antrenorul său”, a spus Anton Doboş.

Impact majorează capitalul

în şedinţa Consiliului de Administraţie al CFM “U” SA, care a avut loc ieri la sediul clubului, compania Impact a anunţat că va contribui cu cota aferentă procentului de aproximativ 17% la majorarea de capital efectuată de Consiliul Local (CL).

Actualul acţionar majoritar va vărsa în conturile clubului suma de două milioane de lei, după cum s-a votat în şedinţa desfăşurată săptămâna trecută. Compania Oncos va anunţa astăzi suma pe care o va investi, în timp ce Banca Transilvania şi compania Ben & Ben nu vor participa la această majorare.

“Compania Impact va majora, iar cei de la Oncos ne-au comunicat că ne vor anunţa mâine (astăzi – n. red.) dacă vor contribui şi ei. Din câte ştiu, BT şi Ben & Ben nu vor participa la această majorare. A fost o şedinţă în care le-am prezentat acţionarilor situaţia financiară, precum şi ceea ce s-a discutat în şedinţa CL de săptămâna trecută. Ei urmează acum să decidă, conform dreptului de preempţiune, dacă sunt interesaţi sau nu să preia pachetul majoritar”, ne-a mai spus Doboş.

from ziuade cluj

No comments: