Tuesday, February 5, 2008

VREA PUTEREA

Jucatorii de la U Cluj ar putea avea din vara alt patronJucatorii de la U Cluj ar putea avea din vara alt patron
INTENTIE Compania Oncos este dispusa sa cumpere pachetul majoritar de actiuni

Radu Constantea, reprezentantul firmei Oncos în Consiliul de Administratie, spune ca societatea pe care o reprezinta ar avea forta sa sustina financiar echipa în Liga I.

Anuntul facut zilele trecute de primarul Emil Boc, potrivit caruia Consiliul Local Cluj-Napoca va vinde 52% din actiunile pe care le are la echipa, i-a pus pe gânduri pe actionari. Dupa ce reprezentantii Ben@Ben au declarat ca nu sunt interesati de preluarea echipei, cei de la Oncos au o alta optiune. “Oncos a câstigat mult în notorietate prin colaborarea cu Universitatea Cluj. Acum am putea noi sa le întoarcem acest serviciu. Cred ca avem puterea financiara sa sustinem echipa. Asteptam acum sa vedem la cât va fi evaluat clubul si cine va mai fi interesat sa-l cumpere. Spun din nou ca suntem interesati de preluarea clubului”, a zis Constantea, care a explicat motivele pentru care ar dori sa finanteze formatia de pe “Ion Moina”. “In timp, «U» ar putea sa aduca profit. Este riscant acest domeniu, dar în orice activitate se pot pierde bani”, a mai spus Constantea, care nu contesta decizia primariei de a vinde echipa prin licitatie publica. “Cred ca la orice varianta de vânzare a formatiei se gaseau câteva minusuri. Acum asta e, daca asa s-a decis, sa fie licitatie publica, trebuie sa ne supunem”, a completat vicepresedintele lui “U” Cluj. Compania Oncos a avut anul trecut o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, înregistrând un profit de aproximativ 4 milioane de euro.

BT nu vrea sa preia pe “U” Cluj

Un alt actionar al echipei clujene, Banca Transilvania, spune ca nu doreste sa cumpere pachetul majoritar de actiuni. “Daca voiam sa cumparam echipa, o preluam pâna acum. Vom ramâne acti o nari minoritari, dar daca va veni cineva si va zice ca vrea si actiunile noastre, vom negocia. Sa vedem acum si la cât se ridica valoarea echipei dupa evaluarile care vor fi facute”, a zis Nicolae Tarcea, reprezentantul bancii în Consiliul de Administratie de la “U” Cluj.

from prosport.ro

No comments: