Saturday, February 9, 2008

CIRC CU "SEPCILE ROSII"

AIURITI Dobos si Vadana (foto, în dreapta) se întrec în declaratii contradictoriiAIURITI Dobos si Vadana (foto, în dreapta) se întrec în declaratii contradictorii
"U" CLUJ Formatia universitara nu stie ce fotbalisti a avut în probe si nici amicalele pe care le disputa în Turcia. Totul e un joc de "alba-neagra", stârnind confuzie atât în presa, cât si printre fani.

Confuzie totala la "U" Cluj! Desi au declarat mai multe zile la rând ca îl testeaza pe portarul Ilion Lika, "sepcile" au aflat ca, de fapt, în probe este Arjan Mustafa. In plus, programul amicalelor este unul haotic.

Clujenii nu aveau perfectat înainte de a pleca în Turcia niciun meci amical, iar pentru acest fapt a fost mandatat preparatorul fizic turc Yucsel Yesilova, care a lucrat multi ani în tara lui natala.

Pe 3 februarie, la orele amiezii, a fost anuntat pe site-ul oficial al echipei, www.universitateacluj.ro, ca ziua urmatoare ar urma sa se dispute un meci amical cu Chunnam Dragons. Surpriza însa! A doua zi dimineata, tot pe site-ul oficial s-a anuntat ca meciul cu coreenii a fost reprogramat, iar noul adversar era Gazovik Harkov, care, conform aceleiasi surse, era din liga 2 B Ucraina.

Totusi, numele gruparii era de fapt Gazovik Orenburg, formatie din al treilea esalon al fobalului rusesc!

Confuzia maxima a fost însa la nivelul numelui celui de-al treilea adversar din Turcia, care ar trebui s-o înfrunte în aceasta dupa-amiaza pe "U". "Jucam cu Sopron", a anuntat, joi dimineata, directorul sportiv Sorin Vadana. "Nici vorba de Sopron, vom juca cu Quruvchi, ocupanta locului doi din Uzbekistan!", a precizat în jurul amiezii presedintele Dobos. "Nu mai jucam cu Sopron deoarece este la mare distanta de noi, vom juca cu ocupanta locului 10 din Uzbekistan, Andizhan!", a replicat joi seara Sorin Vadana! "Da, jucam cu ocupanta locului 10 din Uzbekistan", a confirmat ieri si antrenorul Meszaros.

from prosport.ro

No comments: