Saturday, February 9, 2008

SORIN RADOI, CU SAPCA

COLEGI Adversari în tur, Radoi si Savu (foto, la minge) sunt aproape sa împarta vestiarul Universitatii în parte a doua a campionatului COLEGI Adversari în tur, Radoi si Savu (foto, la minge) sunt aproape sa împarta vestiarul Universitatii în parte a doua a campionatului
"U"CLUJ Fundasul dreapta al timisorenilor de la Poli a sosit în cantonamentul din Turcia si va discuta cu Toni Dobos si Alpar Meszaros trecerea sa la echipa universitara pentru restul jocurilor din campionat.

Pus pe lista "liberilor" dupa prima parte de campionat de Dusan Uhrin, Radoi a fost aproape de un împrumut la Ceahlaul. De ieri însa, jucatorul e în cantonamentul Universitatii si trateaza conditiile unui împrumut.

Sapte jocuri a prins Sorin Radoi în prima parte a campionatului la Poli. "Suficient" pentru a-si semna plecarea din Banat, dupa ce Uhrin l-a anuntat ca nu va face parte din lotul deplasat în cantonamentul lui Poli din Ungaria. Cum negocierile cu Ceahlaul au intrat în impas, jucatorul a revenit la Poli. Dar la echipa a II-a. Astfel, Toni Dobos, presedintele celor de la "U", nu s-a dat în laturi si l-a cerut sefilor Politehnicii pe fundasul dreapta. Chivorchian nu s-a opus trecerii, aratându-se dispus sa-l cedeze sub forma de împrumut pe Radoi la Cluj. Ieri, oficialii banatenilor ce se ocupa de echipa de Liga a II-a, acolo unde Radoi s-a antrenat saptamâna aceasta, au admis plecarea jucatorului. " Sorin l-a sunat ieri pe «Roti» si i-a spus ca nu se va prezenta la antrenamente, pentru ca pleaca la Cluj, la Universitatea, cu acordul conducerii, bineînteles", a declarat Florin Batrânu, coordonator la Poli II.

Presedintele Toni Dobos a admis negocierile. "Da, e cu noi în cantonament. Voi discuta cu el detaliile contractului si sper sa ne întelegem", a spus seful echipei de pe "Ion Moina". El a fost completat de directorul sportiv. "Stiu ca se discuta cu el, dar domnul Dobos se ocupa de transfer", a completat si Sorin Vadana.

Zilele acestea vom încerca sa ne întelegem cu jucatorul în legatura cu contractul sau. Avem nevoie de sprijinul lui.

Sorin Vadana, director sportiv "U" Cluj

65.000 Aceasta era, în euro, pe sezon, valoarea contractul lui Radoi la Poli. Jucatorul vrea sa-si pastreze bonificatia si pe perioada sederii la Universitatea

from prosport.ro

No comments: