Wednesday, February 6, 2008

Politist prins la furat de prezervative si chiloti tanga

Un agent de la Politia Rutiera Cluj-Napoca a fost prins la furat in supermarketul Cora din cartierul Grigorescu. Agentul Gabriel Bocos a fost prins de agentii de paza ai supermarketului in timp ce incerca sa iasa din magazin cu mai multe cutii de prezervative si un set de chiloti tanga.

Incidentul a avut loc la data 1 februarie 2008 si a fost trecut sub tacere de Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj. Agentul Bocos era insotit de sotia lui. Politistul lucreaza in politie de patru ani si este tatal a doi copii.

Potrivit unor martori ai incidentului, la iesirea din supermarketul Cora, in momentul in care a fost oprit de agentii de paza, politistul s-a folosit de calitatea lui oficiala si a spus ca totul este o eroare. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de interventia unei patrule de politie de la Sectia lV din Cartierul Manastur.

Luat la intrebari de sefii ierarhici, Gabriel Bocos a spus ca nu si-a dat seama de ce face. Acesta a demisionat din politie in dimineata zilei de 5 februarie 2008.

|n plus, pe numele agentului Bocos a fost intocmit un dosar penal pentru furtul chilotilor tanga si al prezervativelor.
Sefii Politiei Cluj au recunoscut incidentul, dar au refuzat sa faca comentarii pe marginea acestui incident. Comisarul Ioan Pacurar, seful IPJ Cluj, a declarat ca politistul a demisionat si pe numele lui a fost intocmit un dosar penal pentru furt. “Vorbim despre el la trecut pentru ca a facut de rusine meseria de politist”, a spus seful IPJ Cluj.

citynews.ro

No comments: