Monday, February 4, 2008

Răspunsul pentru proiectul “Ion Moina” vine vineri

Comisia pentru stadion a Consiliului Judeţean va desemna vineri, la ora 14.00, cine este câştigătorul proiectului “Ion Moina”. Universitatea Tehnică Cluj-Napoca a cerut un preţ de 1.666.000 de lei, iar Proiect Bucureşti, de 1.770.720 de lei. În caietul de sarcini se precizează însă că nu preţul minim este criteriul de selecţie a firmei câştigătoare.
Câştigătorul licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean pentru atribuirea proiectului stadionului va fi anunţat vineri, la ora 14.00.

“Ne vom întâlni miercuri pentru a analiza cele două oferte, urmând ca până vineri la ora 14.00 să fim în măsură să desemnăm câştigătorul”, a declarat preşedintele comisiei, Dan Canta. Acesta a explicat că fiecare membru din comisie va analiza oferta pentru realizarea proiectului stadionului şi va acorda un punctaj, conform criteriilor stabilite în caietul de sarcini.

Reamintim că cele două oferte pentru proiectul Consiliului Judeţean, ce implică atât refacerea stadionului “Ion Moina”, cât şi realizarea unei baze de cantonament la Jucu, au venit din partea Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi a societăţii Proiect Carpaţi Bucureşti. Subcontractorii Universităţii Tehnice în acest proiect sunt societatea Bogart Cluj-Napoca cu 15%, firma de proiectare Dico&Ţigănaş Cluj-Napoca cu 34% şi Das Inginerii Cluj-Napoca cu 9%. Proiect Carpaţi a anunţat că se va asocia cu firma nemţească GMP International Gmbh.

Preţul cerut de Universitatea Tehnică pentru acest proiect se ridică la 1.666.000 de lei (cu tot cu TVA), în timp ce Carpaţi Proiect a solicitat 1.770.720 de lei (cu tot cu TVA). Suma implică atât realizarea unui studiu de specialitate, elaborarea studiului de fezabilitate, precum şi proiectul pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Ambele concurente s-au angajat că vor finaliza documentaţia în trei luni de la semnarea contractului. în caietul de sarcini s-a precizat că cel mai mic preţ cerut de ofertanţi nu constituie criteriul principal pentru desemnarea câştigătorului.

from ziua de cluj

No comments: