Friday, February 8, 2008

SE APARA CU ILION LIKA

ACORD Portarul nationalei Albaniei a semnat ieri un angajament cu “sepcile rosii” pâna în vara anului 2010.

Dupa ce au decis sa renunte la Martin Tudor, clujenii si-au completat ieri postul de portar pentru retur, transferându-l pe internationalul albanez Ilion Lika (27 de ani).

Cu numai doi portari în lot, Calin Moldovan si Mircea Oltean, clujenii nu au stat prea mult pe gânduri si, dupa numai câteva meciuri în care l-au vazut la lucru, au decis sa semneze un angajament pe doi ani si jumatate cu portarul albanez Ilion Lika. “Am batut palma cu el. Urmeaza acum sa mai completam si celelalte posturi pe care mai avem nevoie de jucatori. Meszaros a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Lika”, a confirmat ieri presedintele Toni Dobos. Lika a jucat ultima data la KF Elbasani (Albania) si are 14 partide în tricoul reprezentativei Albaniei. Tot ieri, Alpar Meszaros a renuntat la mijlocasul defensiv albanez Alert Alcani (27 de ani), care a parasit cantonamentul universitarilor din Turcia. De asemenea, desi a impresionat în amicalul cu Avântul Reghin, Brito a parasit si el Antalya, nefiind retinut în lotul pentru retur. Ca atare, în probe în acest moment mai este doar un mijlocas brazilian, Baiano, care a jucat ultima data în Liga a II-a din Mexic. “Il vedem câteva zile si apoi vom decide. Poate va mai veni un fundas lateral în probe”, a mai zis Dobos.

Pe de alta parte, “sepcile rosii” vor disputa mâine un nou meci de verificare, al treilea din stagiul din Turcia, în compania echipei Quruvchi Tashkent, ocupanta locului 2 în sezonul trecut în prima liga din Uzbekistan. Clujenii vor mai juca în stagiul extern cu FC Harkov (12 ianuarie, Liga I Ucraina), iar pe 14 un alt meci, cel mai probabil cu o echipa din Coreea.

Variantele Duarte si Timoteo

In conditiile în care Dancia s-a accidentat, clujenii cauta un jucator pentru postul de fundas stânga. Toni Dobos a primit doua propuneri. Sanse mai mari are portughezul Hugo Duarte Sousa Luz (25 de ani), care a jucat ultima data la Olhanense (Liga a II-a din Portugalia). Jucatorul a fost integralist în anul 2007 si este în acest moment în probe la FC Vaslui. Varianta de rezerva este brazilianul Timoteo.

No comments: