Friday, December 21, 2007

Aflat in vizorul "Sepcilor rosii" - "Vioara" trage tare de fiare


Aproape de o revenire la "U" Cluj, atacantul Viorel Sintejudean se antreneaza zilnic in sala de forta, desi se afla de trei saptamini in vacanta •

Imprumutat azi-vara la divizionara secunda IS Cimpia Turzii, unde a jucat 14 din cele 17 meciuri (din etapa a 6-a, toate ca titular) ale turului de campionat, Viorel Marius Sintejudean, "Vioara" cum i se mai spune de catre colegi, este foarte aproape de o revenire la "U" Cluj, echipa cu care are contract pina in vara lui 2009. Venit la "U" acum exact 2 ani (impreuna cu contingentul Mihu, Tilvan, Galdean, Somcherechi, Iodi, Villand), in mandatul lui Leo Grozavu, Sintejudean a jucat destul de putin pentru trupa "Sepcilor rosii" din cauza unor accidentari repetate care l-au tinut mult timp departe de gazon. Cea mai grava accidentare, dubla ruptura de menisc si ligamente incrucisate, a suferit-o in timpul unui meci pe "Moina" cu Building Vinju Mare in turul campionatului trecut, cind "U" activa in liga secunda. A urmat o lunga recuperare, "Vioara" revenind in echipa intr-un meci la Lupeni, cind "U", deja promovata, a jucat mai mult cu rezervele si juniorii. Imprumutat la ISCT, Sintejudean a avut un foarte promitator tur de campionat, inscriind 5 goluri (4 consecutive intre etapele 12-15), din care, cele doua marcate pe arena din Cimpia Turzii (1-0 cu FC Caracal si 1-0 cu Muresul Deva), au adus 6 puncte mari "sirmarilor" antrenati de Alpar Meszaros.

Chemat, acum o saptamina, la un joc scoala la "U" Cluj, unde antrenorul Gigi Multescu a vrut sa vada la lucru cinci fotbalisti straini adusi in probe, singurii care au iesit in evidenta au fost tocmai jucatorii imprumutati la ISCT, Borza si Sintejudean.

"Sigur ca-mi doresc foarte mult sa revin la "U" Cluj, doar e echipa mea de suflet. In plus, ar fi si o buna oportunitate sa joc in Liga I. Insa acest lucru nu depinde de mine. Eu astept un telefon si vin la "U" cu bratele deschise", spune Sintejudean, care de trei saptamini, de cind s-a terminat turul ligii secunde, se antreneaza zilnic la o sala de forta in Manastur. "Am un program pe care il respect zilnic. Mai joc si fotbal, dar nu in fiecare zi. De sarbatori merg la familia sotiei mele, la Baia Mare, unde-mi petrec si Craciunul si Revelionul", spune Sintejudean, care este reprezentat in relatia si negocierile cu "U" Cluj de impresarul Florin Singeorzan din Bistrita.
from ziarulfaclia

No comments: