Tuesday, December 18, 2007

REVOLUTIA 'SEPCILOR ROSII'

Alin Tise a confirmat intentia clubului clujean de a schimba din temelii lotul de jucatori.

Situatia dezastruoasa din clasament i-a determinat pe conducatorii formatiei clujene sa aplice solutii radicale. Gigi Multescu a decis ca zece jucatori sa fie pusi pe lista de transferari, altor trei li se vor rezilia contractele, iar situatia altor sase fotbalisti ramâne incerta. Tudor, Crusoveanu, Milan Jovanovic, Bolohan, Park, Negrean, Khachatryan, Iodi, Baciu si Gigel Coman vor fi scosi la vânzare, Gigi Multescu hotarând ca nu mai are nevoie de serviciile lor.

In sedinta Consiliului de Administratie s-a decis si rezilierea contractelor lui Zongo (probleme medicale), Szolomajer (vârsta înaintata, i se va propune un post în organigrama clubului) si Radu Sabo (aflat la final de cariera). De asemenea, situatiile lui Suller, Villand, Ciprian Suciu, Ghindaru, Dolha si Olah ramân incerte, celor sase urmând a li se propune o micsorare a contractelor.

“S-a luat în considerare randamentul jucatorilor în acesta campionat, perspectivele lor de viitor si salariile exagerate”, a motivat managerul Alin Tise, decizia CA.
from prosport

No comments: