Friday, December 21, 2007

GATA SA IA URMA 'MOTULUI'

“U” CLUJ “Sepcile rosii” sunt pe punctul de a-l pierde pe mijlocasul Andrei Muresan, care este dorit cu insistenta de Ioan Ovidiu Sabau din aceasta iarna, la Bistrita.

In timp ce formatia clujeana este interesata sa scape de jucatorii pusi pe lista de transferuri, unul dintre fotbalistii ramasi în lot dupa “revolutia” lui Gigi Multescu ar putea pleca de bunavoie. Gloria Bistrita s-a miscat mai repede si i-a facut deja o oferta lui Andrei Muresan.

Meciul cu Unirea Urziceni ar putea fi ultima aparitie a lui Muresan în tricoul lui “U” Cluj în acest campionat. Fotbalistul mai are contract cu “sepcile rosii” pâna în vara anului viitor, iar clujenii nu au dat pâna acum semne ca ar vrea sa-i prelungeasca întelegerea. “Nu i-am propus pâna acum o prelungire a contractului, dar cu siguranta o vom face pâna la finele anului. Vom sta de vorba cu fiecare în parte”, a declarat managerul Alin Tise.

Mult mai abili au fost însa oficialii Gloriei, care l-au contactat zilele trecute pe mijlocasul de 22 de ani si i-au propus sa mearga la Bistrita. Oficialii Gloriei au discutat cu Andrei Muresan si i-au transmis ca îl asteapta la echipa. Un avantaj important pentru bistriteni e prezenta lui Mircea Cojocaru în stafful tehnic. Fostul antrenor de la juniori al lui Andrei Muresan este sfatuitorul de taina al fotbalistului.

Universitatea a avut în toamna o tentativa de a se desparti de Andrei Muresan, clubul clujean primind o oferta pe adresa fotbalistului din partea moldovenilor de la Sheriff Tiraspol. Alin Banceu, directorul general al lui “U” Cluj din acea perioada, l-a acuzat pe antrenorul secund al Gloriei ca l-a convins pe jucator sa nu plece peste Prut, desi initial Muresan îsi daduse acordul. Pentru împotrivirea sa, mijlocasul a fost trimis la echipa a doua si a fost reactivat abia dupa învestirea lui Gigi Multescu în functia de tehnician al “sepcilor rosii”.

Testeaza piata portugheza

Antrenorul lui “U”, Gigi Multescu, va pleca la finele aceste saptamâni în Portugalia, pentru a vedea la lucru câtiva jucatori din liga secunda lusitana. Excursia în Peninsula Iberica este organizata de impresarul Eutin Bojin, care i-a fost propus lui Multescu de Toni Dobos. “Vom merge la Lisabona si vrem sa vedem 2-3 meciuri din liga secunda. Inca nu stiu exact ce meciuri vom urmari. Asta voi stabili împreuna cu Multescu”, a declarat ieri Bojin.
from prosport

No comments: