Monday, December 17, 2007

'URECHEATI' DE SUPORTERI


TENSIUNE Galeria lui “U” Cluj i-a chemat la “raport” pe jucatori, dupa esecul cu Unirea Urziceni, al 10-lea din acest tur

Inca o înfrângere pe teren propriu i-a exasperat pe fanii “sepcilor rosii”, care s-au saturat sa asiste neputinciosi la caderea libera a echipei lui Gigi Multescu.

Sustinatorii Universitatii au digerat cel mai greu înfrângerea de ieri. Dupa ce în prima jumatate a anului au sarbatorit promovarea, “sepcile rosii” termina în agonie 2007 si vad cum echipa ardeleana se îndreapta din nou spre anonimatul unde s-a zbatut în ultimii opt ani. Aplauze si scandari ironice au acompaniat ultima reprezentanta a Universitatii din acest an. Imediat dupa meciul cu Unirea Urziceni, suporterii i-au asteptat la iesirea de la vestiare pe fotbalistii lui “U” si i-au tras la raspundere pentru jocul prost din ultimele meciuri. “Va bateti joc de noi” si “Nu va pasa de echipa, pentru ca doar noi ramânem, iar voi plecati”, acestea au fost doar câteva dintre apostrofarile fanilor. Adrian Olah a fost singurul fotbalist care a mers sa discute cu suporterii si a încercat sa-i calmeze. Spiritele s-au încins însa când a aparut sud-coreeanul Park, galeria reprosându-i ca îsi pierde noptile prin cluburi. “De ce va luati de mine? Eu n-am jucat astazi”, a replicat nervos fundasul, care a fost calmant cu greu de secundul Feri Dican.
from prosport

No comments: