Monday, December 17, 2007

Tişe: “Îi voi da afară!”

Extrem de afectat după prestaţia jalnică a Universităţii din meciul de ieri, cu Unirea Urziceni (0-2), managerul clubului, Alin Tişe, a lansat un atac dur la adresa jucătorilor.



“Am trăit o mare umilinţă şi o uriaşă deziluzie. Jucătorii ar trebui să se simtă umiliţi. Ei fac de ruşine tot ce înseamnă istoria şi numele Universităţii. Cu câteva excepţii, îi voi da afară şi nu le voi mai plăti nici un ban. Ori pleacă ei şi în locul lor aducem alţi jucători, dar de valoare, ori plec eu! Aşa ceva nu se mai poate!”, a tunat Tişe.

Acesta a precizat că singurul fotbalist netransferabil din actualul lot este Dorin Goga. “Cât voi fi eu în această funcţie nu voi semna nici un act de transfer pentru Dorin Goga. Acest băiat este un simbol al clubului şi cât voi fi eu aici nu va pleca”, a promis Tişe.

Membrii Consiliului de Administraţie se vor întâlni azi la sediul clubului, unde se vor decide măsurile din această iarnă. Mai mult ca sigur, o mare parte din actualii jucători vor fi puşi pe lista de transferuri.
from ziua de cj

No comments: