Friday, December 21, 2007

Clujeanul Tibi Bãlan, aproape de “U”


Una dintre strategiile Universitãtii pentru perioada de trasferuri din aceastã iarnã se bazeazã pe aducerea la echipã a unor jucãtori clujeni care activeazã în prezent la alte echipe.
Radu Constantea, vicepresedintele clubului, însotit de fostul atacant Marius Popescu, scouter si organizator de competitii la “U”, s-a întâlnit ieri cu Tiberiu Bãlan, mijlocasul Sportului Studentesc, unul dintre cele mai bune “produse” ale “Sepcilor rosii” din ultimii ani.

Contactat telefonic, Constantea a confirmat întâlnirea cu mijlocasul Sportului, însã a precizat cã s-a discutat doar “amical, despre fotbal în general”. Vicepresedintele Universitãtii a negat orice discutii despre o eventualã trecere a lui Bãlan din “ograda” lui Vasile Siman la “U”. Mijlocasul a pãrãsit în 2000 Clujul pentru a juca la Rapid, de unde a ajuns la Sportul Studentesc.

Printre valorile care au pãrãsit Universitatea în ultimii ani se aflã si Alexandru Pãcurar (plecat în 2004 la Dinamo, actualmente la Pandurii) sau George Florescu, în prezent la Torpedo Moscova, care s-a transferat la Sheriff Tiraspol în 2004, alãturi de Rãzvan Cocis.

Printre clujenii care ar putea ajunge în orasul de pe Somes se aflã si portarul Andrei Vâtcã, nãscut la Turda si aflat acum la Steaua, unde nu prinde echipa.

from ziua de cj

No comments: