Wednesday, December 19, 2007

Dosar penal pentru Sandu Negrean: S-a îmbătat şi a avariat 7 maşini


Un lucru rău nu vine niciodată singur! – spune una dintre celebrile legi ale lui Murphy. Ei bine, cam aşa stau lucrurile în ceea ce îl priveşte pe Sandu Negrean. După ce a încheiat anul pe ultimul loc în Liga I cu gruparea Universiteata Cluj, ex-bistriţeanul a avariat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, şapte autoturisme pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca. Poliţiştii i-au reţinut carnetul de conducere în vederea anulării, în condiţiile în care jucătorul era băut.

Accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii. Atacantul Universităţii Cluj a derapat din cauza poleiului şi a lovit şapte maşini parcate regulamentar pe marginea drumului. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că fotbalistul avea o alcoolemie peste limita legală.

Conform unui comunicat remis, miercuri, de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918. „Sandu N., în timp ce conducea un autoturism marca Opel, fiind sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului, avariind şapte autoturisme oprite. În urma testării cu aparatul alcooltest acesta a indicat 0,83 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate sanitară pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o alcoolemie peste limita legală”, se arată în comunicatul respectiv.

Mai mult, vârful „Şepcilor Roşii” este şi bun de plată. Fotbalistul va trebui să achite contravaloarea pagubelor produse. Negrean era pus pe lista de transferări şi urma să plece de la Universitatea Cluj. Anterior, el a mai jucat o bună bucată de vreme la Gloria Bistriţa.
from antena3

No comments: