Monday, December 17, 2007

INCEPE REMANIEREA LA "U" CLUJ


“U” CLUJ Consiliul de Administratie va decide azi numele primilor jucatori care vor pleca de la echipa, dupa turul dezamagitor de campionat

13 jucatori ar putea sa paraseaca pe "U" zilele urmatoare. Gigi Multescu a spus deja ca lotul trebuie remaniat din temelii pentru a putea reusi în retur sa o salveze pe “U” de la retrogradare.

Actionarii echipei universitare sunt decisi sa continue tot cu Gigi Multescu pe banca tehnica, chiar daca acesta a obtinut numai opt puncte în cele noua meciuri în care a purtat “sapca rosie”.

Ca atare, disponibilizarile ar urma sa-i vizeze pe jucatori. In acest sens, Gigi Multescu a înaintat deja conducerii o lista de jucatori pe care-i considera ca neputând sa ajute echipa în tentativa de a se salva de la retrogradare. “A fost format un lot total dezechilirat la Universitatea, în conditiile în care aveam 12 jucatori cu vârsta de peste 30 de ani si multi altii foarte tineri. Este ca în politica, nu avem clasa de mijloc. Ne trebuie 7-8 titulari daca vrem sa ne salvam de la retrogradare. Pentru mine, numai Goga si înca putini jucatori sunt netransferabili. In retur avem nevoie de minim 25 de puncte pentru a ne salva”, a zis dupa meciul de ieri Gigi Multescu. Surse de încredere spun ca pe “lista neagra” a lui Multescu se gasesc Martin Tudor, Emil Szolomajer (portari), Cosmin Crusoveanu, Marius Suller, Milan Jovanovici, Marius Baciu, Park Jae Hong (fundasi), Mugur Bolohan, Mamadou Zongo, Vasile Ghindaru, Laurentiu Bus (mijlocasi), Sandu Negrean si Radu Sabo (atacanti). Actionarii echipei ar avea ultimul cuvânt cu privire la plecarea jucatorilor si urmeaza sa se pronunte în sedinta care va avea loc azi.

Ne trebuie o noua echipa pentru a ne salva de la retrogradare. Eu nu renunt si simt ca am sprijinul CA
Gigi Multescu, antrenor “U” Cluj
from prosport

No comments: