Wednesday, December 19, 2007

CURATENIE!


Sefii de la "U" au decis: renunta la 13 jucatori, iar alti 6 vor lua bani mai putini din contracte.

Universitatea îsi schimba straiele si da afara jucatori pe banda rulanta în timp ce antrenorul Multescu si-a salvat pielea.

Cei care tin în mâna "frâiele" Universitatii s-au adunat luni într-o sedinta extraordinara, în care au stabilit strategia pentru 2008. Fiecare component al lotului a fost analizat la "sânge", iar în final s-a decis ca "sepcile rosii" sa se desparta de 10 jucatori. "S-au luat în considerare lipsa de randament a acestora, perspectivele lor de viitor si salariile mari. Am convenit ca strategia fostului antrenor, Adrian Falub, a fost gresita si ca trebuie sa facem schimbari majore pentru a reusi sa salvam echipa de la retrogradare. Fiecare jucator are pretul lui, iar zece dintre ei au fost pusi pe lista de transferuri. Cu alti sase vom renegocia salariile, urmarind micsorarea lor, iar contractele a trei dintre jucatori vor fi reziliate", a explicat managerul Alin Tise decizia CA.

Locurile lasate libere de plecarea acestor jucatori vor fi acoperite prin alti zece fotbalisti, Gigi Multescu având la dispozitie 800.000 de euro plus sumele provenite din transferurile celor scosi la vânzare. Tehnicianul ardelenilor va pleca saptamâna viitoare în Portugalia, unde va urmari mai multi jucatori. Multescu îsi doreste doi portari, un fundas dreapta, doi fundasi centrali, doi fundasi stânga, un mijlocas dreapta, doi mijlocasi centrali si un vârf.

Eu vreau sa ramân. Sper ca în partea a doua sa ne salvam de la retrogradare, desi sunt constient ca va fi foarte greu.

Vasile Ghindaru , mijlocas "U"

Nu stiu ce se va întâmpla. Astept sa vad ce îmi propun cei din conducere, pentru ca nu sunt în tara si nu cunosc decizia lor.

Adrian Olah, fundas "U"

Nu stiu acum ce voi face pe viitor, mai întâi voi vorbi cu sefii. Se poate sa ma las si sa ma ocup de scoala mea de fotbal din Medias.

Marius Baciu, fundas "U"

Sunt onorat ca s-au gândit sa-mi ofere un post în organigrama clubului, dar eu as vrea sa mai joc fotbal pâna la vara.

Radu Sabo, mijlocas "U"
from prosport

No comments: