Saturday, January 12, 2008

Astorga, primul la testele fizice



Fotbalistii de la Univeristatea Cluj au efectuat in aceasta dimineata testele fizice sub comanda preparatorului fizic Yuksel Yesilova.

In ciuda gerului de afara, cei 25 de jucatori prezenti la antnrenamentul de pe arena "Ion Moina" au asudat din greu pentru a-i impresioana pe tehnicianul Meszaros Alpar si directorul tehnic Stelian Gherman. Mai intai, fotbalistii au facut testul anaerob, fiecare fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic aplicat pe corp care interpreteaza capacitatea la efort.

A urmat testul "Bip", cum l-au numit jucatorii, considerat o adevarata proba de foc. Fiecare fotbalist a trebuit sa alerege si sa mareasca sau sa reduca ritmul in functie de semnalele sonore redate de o inregistrare audio. Cel mai rezistent s-a dovedit a fi fundasul brazilian Andre Astorga, care a ramas singurul in picioare dupa aproximativ 12 minute, ceilalti cedand pe rand.

Meszaros Alpar a glumit cu "veteranul" Radu Sabo, caruia i-a recomandat sa isi depuna actele pentru pensie. Milan Jovanovic nu s-a antrenat din cauza unei dureri musculare la coapsa stanga.

La antrenamente s-a aflat, in probe, si fundasul dreapta Sergiu Serban de la Gloria Bistrita (2o de ani), dar care este un produs al Univeristatii Cluj. Inaintea antrenamentului s-a prezentat la stadion coreanul Park, dar nu a fost primit de Meszaros, care l-a trimis acasa.
from citynews

No comments: