Thursday, January 10, 2008

Sapte firme interesate de proiectarea arenei “Moina”



Inca cinci firme de proiectare au cumparat, in ultimele zile, caietul de sarcini al licitatiei pentru proiectarea stadionului “Ion Moina”. Pe langa BPMI Timisoara si Louis Berger Bucuresti, de aceasta licitatie s-au mai aratat interesate si au cumparat caietul de sarcini Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Experiment Proiect, Proiect Carpati Bucuresti, Search Corporation si DP Consult.

Data limita de depunere a ofertelor pentru licitatie este 1 februarie 2008, ora 11.00. Pe langa firmele care au cumparat caietele de sarcini, de licitatie s-au mai aratat interesate si societatile Tirrena Scavi si Astaldi, insa niciuna nu a cumparat pana in acest moment documentatia.

Dupa licitatia pentru proiectarea lucrarilor de reconstructie, Consiliul Judetean (CJ) va organiza o alta procedura pentru executia lucrarilor care, conform primelor estimari, vor costa in jur de 30 de milioane de euro. In acest sens, presedintele CJ Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca va incerca sa atraga fonduri de la bugetul central. Pe langa realizarea stadionului, CJ Cluj va da “la pachet” si patru hectare in localitatea Jucu, pe care urmeaza sa se dezvolte o baza sportiva.

from citynews

No comments: