Thursday, January 10, 2008

A VENIT CRISTIAN SILVASAN!


ACHIZITIE Atacantul este primul transfer al "sepcilor rosii" din aceasta iarna.

Cristian Silvasan a ajuns aseara la Cluj si si-a negociat trecerea la Universitatea Cluj, iar astazi va efectua primul antrenament alaturi de noua sa formatie.

Ultima clasata în Liga I a facut prima mutare pe piata transferurilor. Imediat dupa ce a rupt relatiile cu echipa lui Ionut Popa, atacantul de 25 de ani a plecat spre Cluj, pentru a semna cu Universitatea. Aseara a negociat conditiile în care urmeaza sa se transfere la echipa clujeana, iar astazi va fi prezent deja la antrenamentele alb-negrilor. "Este un jucator bun. Poate fi vârful de care avem nevoie", a declarat, la antrenamentul de ieri-dimineata, antrenorul Alpar Meszaros.

Mutarea a fost usurata si de faptul ca Toni Dobos este cel care detine drepturile federative pentru atacantul care a mai jucat pentru Poli Iasi, Poli Timisoara si Universitatea Craiova. Dobos este, totodata, si sfatuitorul de taina al lui Silvasan, iar jucatorul a fost ademenit la "U" Cluj si în vara, dar a ajuns în cele din urma la Poli Iasi. "Nu vin la Cluj doar pentru Dobos. Sunt si multe alte motive care m-au determinat sa iau aceasta decizie", a declarat Cristian Silvasan. Atacantul nascut la Câmpia Turzii a mai lucrat cu Toni Dobos la Timisoara, în perioada în care actualul presedinte al Universitatii era patronul echipei Poli AEK.

Meszaros asteapta un portughez

Conform citynews.ro, fundasul stânga Luis Miguel este asteptat în aceste zile sa sustina probe de joc la formatia clujeana. Portughezul a mai evoluat pentru Vitoria Guimaraes si FC Porto B. Portughezul ar putea fi adus în locul lui Milan Jovanovic, care este unul din jucatorii despre care Dobos considera ca au un salariu mult prea mare si care ar putea parasi "U" Cluj.
from prosport

No comments: