Tuesday, January 8, 2008

Toni Dobos: "Aveti putina rabdare"

Pentru "U" Cluj, perioada ce urmeaza este decisiva in realizarea obiectivului fixat de actionarii echipei, salvarea de la retrogradare.

Presedintele Consiliului de Administratie (CA), Toni Dobos, a primit mana libera sa preia destinele clubului universitar, dupa ce antrenorul Gheorghe Multescu si managerul general Alin Tise au demisionat astazi.

Intr-o conferinta de presa, Multescu si-a motivat demisia prin faptul ca nu isi mai poate asuma responsabilitatea realizarii obiectivului echipei, considerand ca este tarziu in privinta transferurilor si in acelasi timp problemele contractuale ale jucatorilor care urmau sa plece de la club nu au fost rezolvate.

"Sunt foarte multe lucruri de facut la Universitatea. Imi pare rau ca Multescu pleaca de la echipa si cred ca puteam realiza impreuna foarte multe. Raman eu in continuare si voi prelua stresul lui. Aveti rabdare, in urmatoarele 24 de ore vom cauta un alt antrenor si-l vom si numi", a spus Dobos.

Presedintele "studentilor" a trasat si un profil al antrenorului pe care il cauta: "Trebuie sa aiba tot ce are domnul Multescu, dar cu un plus de noroc, pentru ca echipa a avut meciuri foarte bune, dar nu a avut noroc".

Acelasi Dobos a anuntat valul de schimbari care vor avea loc la clubul clujean. "Am o lista intreaga de achizitii, atat din tara cat si din strainatate. In urmatoarele zile vor pleca si vor veni jucatori, dar si oameni noi la club. Aveti putina rabdare", a incheiat Dobos.

"Experienta de doua luni mi-a demonstrat un lucru foarte simplu. Atata timp cat puterea nu este in mana unei singure persoane si atributiile sunt divizate intre mai multe persoane, eficienta este scazuta", a explicat demisionarul Tise, la randul lui.

La conferinta de presa a fost prezent si liderul suporterilor lui "U" Cluj, Mircea Cenan, zis RJ, care nu mai poate participa la nicio competitie sportiva pe o perioada de trei ani. El s-a intretinut, la sfarsit, timp de cateva minute, cu Alin Tise.

No comments: