Saturday, January 12, 2008

CFR a propus 4 jucători la “U”, pentru 1,15 milioane de euro


Anton Doboş, preşedintele-manager al Universităţii Cluj, a discutat deja cu omologii de la CFR o eventuală trecere pe “Ion Moina” a unor jucători din Gruia, ne-au declarat surse apropiate clubului “alb-negru”.

Potrivit acestor surse, CFR ar fi acceptat să cedeze “Şepcilor roşii” doar patru fotbalişti, Oliveira, Mojica, Chihaia şi Miclăuş. Dintre aceştia, doar portughezul ar fi interesant pentru “U”.

Preţurile cerute de CFR pentru cei patru fotbalişti sunt exorbitante în comparaţie cu valoarea şi forma jucătorilor. Astfel, pentru mijlocaşul Pedro Oliveira conducerea “feroviarilor” a cerut celor de la “U” 400.000 de euro, aceeaşi sumă la care l-au evaluat şi pe mijlocaşul Mojica.

Deşi evoluează de mai bine de şase luni în Liga a IV-a, la echipa secundă a CFR-ului, atacantul Chihaia şi fundaşul lateral Miclăuş sunt evaluaţi la 250.000 de euro, respectiv 100.000 de euro de către şefii din Gruia. Anton Doboş nu a putut fi contactat aseară, pentru a confirma informaţiile obţinute de ZIUA de Cluj.

No comments: