Sunday, January 6, 2008

JURNALIŞTI AGRESAŢI PE O PÂRTIE DIN CLUJ

O echipă de jurnalişti clujeni s-a dus să filmeze pe pârtie, dar atât cameramanul cât şi reporterul s-au trezit bătuţi de un turist extrem de agresiv. Se pare că turistul nu era unul oarecare. Până se vor lămuri cu cine au avut de a face jurnaliştii clujeni, agresaţi de misteriosul personaj, au depus plângere penală, la Poliţia din Cluj. Până acum, nimeni nu a declarat nimic oficial.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe pârtia Băişoara, din Cluj. Jurnaliştii de la One TV filmau un reportaj de weekend. Numai că, din senin, s-au trezit agresaţi de misteriosul turist extrem de agresiv. Individul era supărat că jurnaliştii îi filmaseră, cu totul întâmplător, şi copilul aflat pe pârtie. Camera jurnaliştilor a fost distrusă. Ei au făcut plângere la Poliţie pentru agresiune.

Jurnaliştii au aflat totuşi că pe agresor îl cheamă Dan Mihai Antonescu, este din Bucureşti şi s-ar fi recomandat că ar lucra în Serviciul de Protecţie şi Pază. Mai mult, se pare că el era cazat la o vilă de protocol din Cluj. SPP neagă însă aceste informaţii. Purtătorul de cuvânt al Serviciului susţine că agresorul nu lucrează în cadrul SPP. Incidentul de la Cluj a atras însă atenţia ministrului desemnat Justiţiei, Norica Nicolai.
from antena3

No comments: