Tuesday, February 26, 2008

PORUMBOIU: 'DORIN GOGA E CEL MAI BUN DIN LIGA I'

Preşedintele echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, are numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de la Universitatea Cluj, Dorin Goga, cel care a marcat în acest sezon golurile prin care “şepcile roşii” au învins pe Steaua şi Rapid.

“Goga este cel mai bun jucator din campionatul Romaniei in momentul de fata. Daca m-as numi Victor Piturca, l-as chema imediat la echipa nationala. Sint convins ca la finalul sezonului va pleca la o echipa puternica din strainatate“, a zis Porumboiu pentru Monitorul de Cluj.

"Daca Goga o salveaza pe «U», in vara asta va ajunge la Euro. Are capul pe umeri si sint convins ca daca va continua seria evolutiilor foarte bune va fi chemat de Piturca. Am informatii clare ca jucatorul este monitorizat si a fost sunat de echipe puternice din Europa“, a spus si Mircea Cojocaru, primul antrenor al atacantului.

“Pe Goga l-am propus lui Piturca la echipa nationala. Este un fotbalist senzational. Progresie cu mingea la picior, tehnica, viteza, dribling, calitati moderne care-l recomanda ca fiind un fotbalist de clasa”, a completat şi Gigi Mulţescu, ex-antrenor la “U” Cluj.

from prosport.ro

No comments: