Friday, February 29, 2008

"U" revine în “Babeş”

“Şepcile roşii” au fost reprimite în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” după câţiva ani în care accesul le-a fost interzis.
Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a revenit la sentimente mai bune faţă de CFM “U”. Astfel, staff-ul tehnic al echipei clujene a primit ieri o veste excelentă, după ce rectorul UBB, Andrei Marga, a declarat că “studenţii” vor fi primiţi în Parcul “Iuliu Haţieganu”, unde vor avea acces la terenurile de antrenament.

în ultima perioadă, lotul clujenilor s-a antrenat pe terenul de zgură din vecinătatea arenei “Ion Moina” sau, în cel mai bun caz, în comuna Floreşti, pe un “tăpşan” aflat în imediata apropiere a unei gropi de gunoi.

Problema terenurilor de antrenament s-a rezolvat, într-o mare parte, ieri. Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Andrei Marga, a declarat că, în urma unei întâlniri cu preşedintele Anton Doboş, intenţionează să susţină clubul Universitatea prin punerea la dispoziţie a unor terenuri de antrenament în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”.

“Am discutat cu Anton Doboş şi i-am arătat dispoziţia UBB de a sprijini clubul cu terenuri de antrenament. Vom face în aşa fel încât acest lucru să fie foarte avantajos pentru club”, a afirmat rectorul UBB.

Doboş: “Vrem să readucem studenţii la stadion”

Preşedintele Universităţii, Anton Doboş, ne-a declarat că aşteaptă să primească şi oficial, în scris, dreptul de folosire a terenurilor de antrenament din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Haţieganu”. “Am avut o întâlnire cu domnul Andrei Marga, una benefică, cred eu, pentru club.

El s-a arătat dispus să ne ajute cu ceea ce înseamnă infrastructura şi terenurile de antrenament din incinta Parcului «Babeş». Acum aşteptăm şi un fax din partea UBB-ului pentru a fi totul cât mai oficial”, ne-a spus Doboş. în cadrul întâlnirii dintre rectorul Universităţii Babeş-Bolyai şi preşedintele lui “U” s-au discutat inclusiv o serie de acţiuni pentru atragerea studenţilor în tribunele arenei “Ion Moina”.

“Universitatea s-a făcut remarcată întotdeauna prin spiritul studenţimii clujene. Vrem să avem din nou studenţii în tribune, iar tocmai acest aspect l-am discutat şi cu domnul Marga. Am discutat, în principiu, mai multe planuri de atragere a studenţilor şi de promovare a echipei în facultăţile clujene. Ne-am gândit şi la ideea ca studenţii să aibă acces gratuit sau să beneficieze de reduceri. Urmează să definitivăm toate aceste aspecte”, ne-a mai spus Doboş.

from ziua de cluj

No comments: