Friday, February 29, 2008

„Sunt fericit să fiu aici!”

Mexicanul Jorge Oropeza Torres (foto stânga) este ultimul sosit în tabăra „şepcilor-roşii”, fiind şanse să fie legitimat în aceste zile. Torres (24 de ani, 1.81 metri, mijlocaş dreapta) a sosit la Cluj după un tur petrecut în prima ligă albaneză, la FC Flamurtari Vlore, unde s-a transferat din prima divizie mexicană, de la FC Toluca. Oropeza a mai jucat la Atletico Mexiquense, tot în primul eşalon, dar şi la Necaxa şi Club America, în ligile inferioare.
Mijlocaşul de 24 de ani a sosit miercuri seara la Cluj, iar ieri a făcut cunoştinţă cu echipa, la antrenamentul de după-amiază. „Sunt fericit să fiu aici. Mi-am dorit mult să joc în Europa, iar despre fotbalul românesc ştiu doar lucruri bune. Chiar dacă „U” Cluj este pe ultimul loc, vreau să ajut, să pun umărul la fiecare meci, ca echipa să se salveze”, a declarat Oropeza, pentru Informaţia Cluj.
Sud-americanul spune că înainte de a veni la Cluj a vorbit la telefon cu jucătorul Da Silva Baiano, care i-a recomandat să vină la „U”. Oropeza are încredere că, dacă va semna contractul cu „U”, poate aduce bucurie fanilor. „Când voi intra pe teren, voi face totul să joc cel mai bine, voi muri pe teren. Nu sunt genul de jucător care improvizează, ci care e sigur pe el şi are încredere. Sper să pot ajuta echipa!”, a spus Jorge, care s-a prezentat George, fiind la curent cu pronunţiile româneşti. „Am citit în ziare de rezultatul excelent obţinut în etapa trecută de echipă în Bucureşti.

Cred că în România este un campionat valoros, iar echipa naţională a României poate fi surpriza grupei de la Europene, chiar dacă va juca împotriva Olandei, Italiei şi Franţei”, a încheiat Oropeza înaintea participării la primul antrenament al lui „U”, la care a făcut cunoştinţă şi cu antrenorul Alpar Meszaroş.

Mexic vs Texas
Noul sosit în tabăra lui „U”, mexicanul Jorge Oropeza (1,81 metri) are vecin texan la Hotelul Victoria, unde a fost cazat, pe baschetbalistul Brad Buckman, de la „U” Mobitelco (2,06 metri, foto dreapta). Cei doi s-au cunoscut ieri, chiar după ce Oropeza s-a cazat, mexicanul fiind încântat să-l cunoască cu aceeaşi ocazie şi pe antrenorul Tab Baldwin.

from informatia de cluj

No comments: