Monday, February 25, 2008

Proiect Carpaţi contestă comisia pentru stadion a Consiliului Judeţean

Societatea Proiect Carpaţi din Bucureşti a depus contestaţie, cerând anularea licitaţiei organizată de Consiliul Judeţean pentru proiectul “Ion Moina”. Motivele invocate de Proiect Carpaţi se leagă în primul rând de incompatibilitatea a doi membri din comisia de licitaţie – consilierul Ioan Petran şi arhitectul Radu Spânu – care au participat la deschiderea ofertelor de calificare şi abia apoi s-au retras. “Am depus contestaţie încă de joi, am cerut anularea licitaţiei pentru că cei doi membri ai comisiei, care sunt angajaţi ai Universităţii Tehnice, nu ar fi trebuit să asiste la deschiderea ofertelor”, a declarat reprezentanta Proiect Carpaţi, Ana Cârlan.
Aceasta a adăugat că a mai contestat şi faptul că la deschiderea plicurilor ar fi trebuit prezentate şi ofertele tehnice. “Dacă au prezentat partea financiară, ar fi trebuit să prezinte şi partea tehnică tot atunci, sau măcar să ne cheme şi pe noi atunci când s-au discutat ofertele tehnice”, a mai spus Ana Cârlan.
Un alt aspect contestat ţine de punctajul acordat de comisie. “Noi am colaborat cu cei mai profesionişti arhitecţi germani, care au lucrat şi pentru stadionul Lia Manoliu, aşa încât cred că e discutabil dacă oferta Universităţii Tehnice era mai bună decât a noastră. în comisie nu au chemat nici un specialist să se pronunţe. Cred că ar fi trebuit s-o facă” a mai adăugat reprezentanta Proiect Carpaţi. Preşedintele comisiei de licitaţie, consilierul Dan Canta, a susţinut că această contestaţie urmează să fie analizată şi soluţionată. Dacă nu ar fi existat această contestaţie, spune Canta, semnarea contractului cu Universitatea Tehnică ar fi fost aprobat în şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri.
Universitatea Tehnică a fost desemnată câştigătoarea proiectului “Ion Moina” cu un punctaj de 89,92, faţă de Proiect Carapaţi, care a înregistrat doar 87,24 puncte.

from ziua de cluj

Acu se razbuna miticii pe noi! AFARA CU EI! Lasati-ne sa ne facem stadionul cum vrem NOI!
NUMAI "U"!

No comments: